Home » Toimitusehdot ja palautukset

Toimitusehdot ja palautukset

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Terapiapaikka Pirkko Suvanto Ky 1102971-4. Myymme tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen, EU-alueelle ja muualle maailmaan. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä apusylvi.fi ja https://holvi.com/shop/apusylvi/ verkkokaupan kautta. Tilauksen voi tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai holvi-verkkokaupasta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

  • viitenumeron
  • pankkitilinumeromme
  • laskun loppusumman

Sivuillamme olevan käyttäjätilin kautta voit tarkastaa tilauksen sisällön.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa yleisimmillä maksutavoilla sekä -korteilla. Maksaminen tapahtuu Holvi-palvelun kautta.

——————–

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Holvi Payment Services Ltd yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Holvi Payment Services Ltd yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

————-

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan ApuSylvin kaupan etusivulla ja/tai Apusylvin Facebookissa.

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset pakettina ja maksikirjeenä, vain pakettia voi seurata lähetystunnuksella. Lisätietoa pakettivaihtoehdoista, maksuista sekä kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Olethan yhteydessä kauppiaaseen pirkko.suvanto@apusylvi.fi , ennen tuotteen palautusta.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske personoituja tuotteita Kuluttajansuojalain 5.luku 16§ mukaisesti ellei tuotteessa ole selkeää virhettä.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
  • pankkitilinumerosi

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen pirkko.suvanto@apusylvi.fi

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postituksen aikana, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

ApuSylvi käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.