Home » News » ApuSylvin kuntoutuksellinen vaikutus

ApuSylvin kuntoutuksellinen vaikutus

Symmetrinen työskentelyasento kuntoutuksessa

Esimerkiksi halvaantuneille terapia-asiakkaille on erittäin tärkeää, että myös halvaantunut käsi on mukana toiminnassa. ApuSylvin avulla halvaantunut käsi hakeutuu automaattisesti ApuSylvin alapuolelle tai päälle tukemaan työskentelyä, mikä vahvistaa symmetristä työskentelyasentoa. ApuSylvillä työskentelyasento on symmetrinen koko kehossa, tuotetta voi käyttää joko pöydällä tai sylissä pitäen.

Hahmottaminen ja silmä-käsiyhteistyö

ApuSylvi vaikuttaa positiivisesti hahmottamisen ongelmiin ja mm. neclet-oireyhtymään, tilan, suhteiden ja suuntien hahmottamiseen, sekä harjaannuttaa käsi-käsi ja silmä-käsiyhteistyötä.

ApuSylvi motivoi tekemään!

ApuSylvi motivoi käsitöihin, auttaa mallintamaan ja hahmottamaan muotoja, värien suunnitteluun, kuviointiin, laskemiseen ym. Käsitöissä molemmat kädet toimivat vapaasti, käsityötä ei tarvitse pidellä ja näin ollen staattinen lihastyö jää pois ja työskentely säästää niveliä kuormitukselta.

ApuSylvi mahdollistaa kaikille käsityön vammasta huolimatta. Sen arvo on mittaamaton henkisen hyvinvoinnin kannalta!

Ennaltaehkäisevä Terveydellinen Vaikutus

ApuSylvi mahdollistaa itsenäisen työskentelyn jopa yksikätiselle ja tukee vammautuneen henkilön toimintakykyä. Onnistumisten kautta hän saa myös psykososiaalisia vahvuuksia. Toiminnassa onnistuminen edistää vammautuneen henkilön itsetuntoa, minäkuvaa, jolla on merkitystä siihen, että  henkilö kokee itsensä eheäksi ja toimintakykyiseksi vammastaan tai rajoitteestaan huolimatta ApuSylvin avulla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää: 041-4428121 Pirkko Suvanto
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *