Home » Etusivu » ApuSylvi

ApuSylvi

Tietoa ApuSylvistä


ApuSylvi on käsityökehys

ApuSylvi™ on kotimainen tuote, joka helpottaa käsitöiden tekemistä. Se toimii hieman joustavana käsityökehyksenä monenlaisille käsitöille, pitäen työt paikoillaan ja mahdollistaen työskentelyn jopa yksikätisesti.

ApuSylvi™ on suomalainen, tarpeeseen syntynyt innovaatio: se on kehitetty Kainuussa, halvaantuneen, intohimoisen käsityöntekijän työskentelyn avuksi. ApuSylvin™ avulla kehittävä käsityöharrastus on mahdollinen myös fyysisistä rajoitteista huolimatta.

ApuSylvi mahdollistaa harrastamisen vammasta tai sairaudesta huolimatta

ApuSylvi™ sopii kaikille! Tuote on kehitetty mahdollistamaan käsitöiden itsenäinen tekeminen käden vammasta huolimatta, mutta Apusylvistä tykkää kaikki, siinä työt pysyvät paikoillaan, se helpottaa työskentelyä ja se on helppo nostaa töineen syrjään, kun et sitä käytä.

ApuSylvin™ avulla myös erityislapset ja -nuoret, kehitysvammaiset ja vanhukset voivat tehdä käsitöitä. Tuote on onkin erinomainen apuväline terapiatyöhön, sekä toimintakeskuksiin.

ApuSylvillä teet monenlaiset käsityöt!

ApuSylvin™ avulla voit kirjoa, virkata, tehdä helmitöitä ja paljon muuta! Kaulaliinat ovat suosittuja ApuSylvin käyttäjien keskuudessa. ApuSylvi™ paketin mukana tulee kuvitetut ohjeet yleisimpien käsitöiden tekemiseen, joten pääset nopeasti alkuun.

ApuSylvi™ pitää kokea!

Se on hieman joustavasta materiaalista tehty puolikaaren mallinen ja 40cm pitkä, ja sen mukana tulee neuloja, rima ja kuminauhat. Ihastut siihen käytössä!


“Ilman ApuSylviä olisin varmaan menettänyt järken, käsityöt ovat intohimoni!”
– Sylvi (Yksi tuotteen kehittäjistä)
Tuotteen kehittäjä: Jussi Rusanen

Tallenna