Home » ApuSylvi – Ergonominen käsityökehys » Miksi valita ApuSylvi?

Miksi valita ApuSylvi?

Säästää nivelkuormitukselta

Vähentää nivelkuormitusta!

Nauti käsitöistä uudella tavalla – ilman turhaa kipuilua

Käsitöiden tekeminen voi olla raskasta nivelille sekä etenkin käden pienemmille lihaksille. Pientenkään kiputilojen tai puutumisten ei kuitenkaan tarvitse kuulua käsitöiden tekemiseen. ApuSylvin ergonomisen muotoilun ansiosta työskentely ApuSylvin avulla on nivelille ystävällistä, koska siihen saat kiinnitettyä työt kätevästi kiinni. ApuSylvin ainutlaatuinen kaarimuoto mahdollistaa sen käytön sekä sylissä että pöydällä, aina kätevästi käytettävissä.

ApuSylviä käytettäessä myös staattisen lihastyön tarve on huomattavasti vähäisempi, kuin ilman ApuSylviä tai perinteisiä käsityökehyksiä käytettäessä.

Vähentää NivelkuormitustaErgonominen muotoilu


Helpottaa työskentelyä!

Pitää työt paikoillaan ja langat kireällä – Paras kaverisi käsitöiden teossa!

Välillä käsitöiden teossa olisi tarpeen ylimääräinen käsi. Pitäisitkö minulle hetken lankoja? Pitäisitkö tästä hetken kiinni? ApuSylvi on tehty juuri käsityökäyttöön kehitetystä, joustavasta polyuretaaniseoksestä, minkä ansiosta siihen voi täysin vapaasti kiinnittää työt neuloilla kiinni. Ainutlaatuinen kaarimuoto on käytettävissä molemminpäin, riippuen millaista työtä teet.

Mukana tulee 2 kpl Rima-Apuria, sekä 10 kpl ergonomisia neuloja, joiden avulla työ kuin työ pysyy hyvin kiinni.

Käytä molemminpäin

Työt pysyvät paikoillaan


Pidä tauko - Jatka kun haluat, siitä mihin jäit!

Pidä tauko – Jatka siitä mihin jäit!

Nauti selkeästä työskentelystä – Jatka kun haluat, siitä mihin jäit!

Oletko turhautunut sekaisten lankojen selvittelyssä, kun olet palannut tauon jälkeen käsityösi pariin. Ehkä joku on käynyt sotkemassa… ApuSylvin avulla nautit selkeästä työskentelystä, työ pysyy paikoillaan joustavassa kehyksessä neuloilla ja langat kulkevat riman alta, pysyen sopivan kireällä. Kun pidät taukoa, ApuSylvi pitää työsi edelleen visusti paikoillaan ja voit jatkaa täsmälleen siitä mihin työsi jätit!

Nosta ApuSylvi sivuun kun et sitä käytä, työn kanssa tai ilman. Ja jatka kun haluat – siitä mihin jäit!