Home » ApuSylvi – Ergonominen käsityökehys » Kenelle ApuSylvi on tarkoitettu?

Kenelle ApuSylvi on tarkoitettu?

Juuri sinulle. ApuSylvi helpottaa käsitöiden tekemistä ja säästää niveliäsi, kokeiltuasi ApuSylviä huomaat sen monikäyttöisyyden ja haluat tehdä sillä enemmän. Oletpa sitten käsityöaktiivi tai satunnainen sunnuntaikutoja, tykkäät varmasti ApuSylvistä!

lapset ja nuoret

Lapset ja nuoret

ApuSylvi auttaa kehittävän käsityöharrastuksen aloittamisessa ja oppimisessa, helpottamalla työskentelyä pitämällä työn ja langat paikoillaan. ApuSylvin avulla on myös helppo opettaa erilaisia käsitöitä perheen nuorimmille. ApuSylvin avulla pienimmätkin yksityiskohdat on helppo toteuttaa.

Aikuiset

Aikuiset

Kiireisen elämänrytmin keskeyttää terapeuttinen käsityöhetki. Työtä on mukava jatkaa siitä mihin viimeksi jäit, ja siitä ApuSylvi pitää huolen, pitämällä langat ja työt paikoillaan myös silloin kun et sitä käytä. Nosta työ sivuun ApuSylviin kiinnitettynä ja jatka, kun haluat – siitä mihin jäit!

Seniorit

Seniorit

Heikentynyt lihasvoima tai -kestävyys voi toimia haittana perinteisen käsityöharrastuksen jatkamiselle etenkin varttuneemmalla iällä. ApuSylvin avulla työskentely-ergonomia paranee ja rasitus nivelille vähenee huomattavasti. Näin käsityöt sujuvat mukavasti!

reumaatikot ja nivelvaivaiset

Reumaatikot ja nivelvaivaiset

ApuSylvin ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä loistavan apuvälineen reumaatikoille tai nivelvaivaisille. Ergonomisen muotoilun ja työskentelyasennon kanssa säästyt ylimääräiseltä lihas- ja nivelkuormitukselta. ApuSyvin kehitystyössä on konsultoitu useita reumaatikoita.

erityisryhmat

Erityisryhmät

Erilaiset vammat ja rajoitteet voivat estää miellyttävän työskentelyn ja tuoda esteensä käsitöiden tekemiselle. Tällaisilla tilanteilla voi olla syviä vaikutuksia sekä fyysisen toimintakyvyn heikkenemiseen kuin psykososiaaliseen elämänlaatuun. ApuSylvin on alunperin kehitetty puoliraajahalvaantuneen henkilön käyttöön mahdollistamaan käsitöiden tekeminen myös yksikätisenä.

terapeutit

Terapeutit, Erityisopettajat ja kuntoutuksen ammattilaiset

Laadukkaan arvionnin ja kuntoutuksen toteutuksessa ammattilaiset tarvitsevat monipuolisia apuvälineitä. ApuSylvin avulla käsityöntekijän työskentelyasento on koko kehossa on symmetrinen ja kun työstä ei tarvitse pitää kiinni, säästää se niveliä ja staattista lihasvoimaa. ApuSylvi on motivoiva työkalu niin terapia-/opetus-/kuntoutustyön toteutuksessa että arvioinnissa kuin itsenäisessä asiakkaan työskentelyssä. Kysy lisää!

Joustava runko, johon työ kiinnitetään neuloilla. Isopäiset ApuSylvi neulat, joihin on helppo tarttua. Rimat ja kuminauhat- Loimilankojen kiinnitykseen - Langan kuljettamiseen