Nivelyhdistys-jäsentarjous

Nivelyhdistyksen jäsenille  vain 99€ (norm. 149€)

Nivelyhdistyksen jäsenille
vain 99€ (norm. 149€)

ApuSylvi Oy on solminut yhteistyösopimuksen Nivelyhdistyksen kanssa ja tarjoaa Nivelyhdistyksen jäsenille ApuSylvin tarjoushintaan. Nyt kaikilla Nivelyhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus ostaa hyödyllinen ApuSylvi-käsityökehys ennen näkemättömään tarjoushintaan 99€ (norm. 149€). Hintaan lisätään vain postikulut 8.90€.

Tietoa ApuSylvistä


Mikä ApuSylvi on?

ApuSylvi™ on kotimainen tuote, joka helpottaa käsitöiden tekemistä ja vähentää nivelten kuormitusta. Se toimii hieman joustavana kehyksenä monenlaisille käsitöille, pitäen työt paikoillaan ja mahdollistaen työskentelyn jopa yksikätisesti.

ApuSylvi™ on suomalainen, tarpeeseen syntynyt innovaatio: se on kehitetty Kainuussa, halvaantuneen, intohimoisen käsityöntekijän työskentelyn avuksi. ApuSylvin™ avulla kehittävä käsityöharrastus on mahdollinen myös fyysisistä rajoitteista huolimatta.

Kenelle ApuSylvi sopii?

ApuSylvi™ sopii kaikille! Tuote on kehitetty mahdollistamaan käsitöiden itsenäinen tekeminen käden vammasta / fyysisestä rajoitteesta huolimatta, mutta Apusylvistä tykkää kaikki, siinä työt pysyvät paikoillaan, se helpottaa työskentelyä ja se on helppo nostaa töineen syrjään, kun et sitä käytä.

ApuSylvin™ avulla myös erityislapset ja -nuoret, kehitysvammaiset ja vanhukset voivat tehdä käsitöitä. Tuote on onkin erinomainen apuväline terapiatyöhön, sekä toimintakeskuksiin.

Mihin ApuSylviä
voi käyttää?

ApuSylvin™ avulla voit kirjoa, virkata, tehdä helmitöitä ja paljon muuta! Kaulaliinojen tekeminen on suosittua ApuSylvin käyttäjien keskuudessa. ApuSylvi™ paketin mukana tulee kuvitetut ohjeet yleisimpien käsitöiden tekemiseen, joten pääset nopeasti alkuun.

ApuSylvi™ pitää kokea!

Se on hieman joustavasta materiaalista tehty puolikaaren mallinen ja 45cm pitkä, ja sen mukana tulee neuloja, rima ja kuminauhat. Ihastut siihen käytössä!

Käytä molemminpäin!


Virkkaus
Korut ja Helmityöt

 

Katso käyttöohjevideot

Virkkaaminen ApuSylvin avulla


Kirjonta ApuSylvin avulla

Lataa käyttöohjeet

 

Mitä käyttäjät sanovat ApuSylvistä?

“Todella hyvä keksintö, tarpeellinen ja toimiva. Käsitöiden tekeminen on helpompaa ja työ puysyy hyvin paikoillaan”

“Olin todella iloinen, kun sain tehtyä käsitöitä. Tyttäreni sai kaivaa virkkuukoukut esiin, sillä tätä haluan jatkaa. “

“Voi että kun käsityöt on ApuSylvin avulla mukavaa, seuraavaksi kirjontaa!”

“Hyvä apu yksikätiselle, mahdollistaa työskentelyn yhdellä kädellä!”

“Korjasin housunlahkeet ja villatakin ApuSylvin avulla. ApuSylvin avulla liukkaampikin kangas pysyy paikoillaan!
– Toimii hyvin myös toisinpäin, kun kangas pingotetaan neuloilla!”

“Itse nivelreumaa sairastavana koen, että hyvin rasittavaa nivelille on mm. staattinen lihastyö, kun esim. joutuu kangasta pitämään toisella kädellä. Tämän kanssa molemmat kädet voi vapaasti toimia mm. kirjailussa, kun ApuSylviin on kangas kiristetty kourupuolelle. Tuote pysyy todella hyvin sylissä!”

Tilaa nyt ApuSylvi

Tarjoushinta Nivelyhdistyksen jäsenille. 99€ (norm. 149€). Hintaan lisätään postikulut 8.90€.

Täytä tietosi alla olevalle lomakkeelle, lähetämme tuotteen postissa jopa samana päivänä. Tuotteen mukana saat laskun, jonka voit maksaa 2 viikon sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli sinulla on kysyttävää ennen tilausta, voit soittaa 041-442 8121 / Pirkko tai lähettää kysymyksen sähköpostilla pirkko.suvanto@apusylvi.fi. Voit myös tehdä tilauksen puhelimitse tai sähköpostilla, niin halutessasi.


ApuSylvi / Terapiapaikka Pirkko Suvanto Ky

Terapiapaikka Pirkko Suvanto Ky on suomalainen yhden naisen yritys, jonka nimissä olen tuottanut toiminta- ja taideterapiapalveluita 1997 vuodesta lähtien. Eläkkeelle jäädyttyäni, lähdin tuotteistamaan asiakkaani ja hänen miehensä keksintöä, mikä oli osoittaunut erittäin hyödylliseksi käsitöiden tekemisen apuna.

Tuotteen hyödyt henkisen hyvinvoinnin kannalta ovat niin suunnattomat, että ajattelin välittömästi, että tämä tuote täytyy saada kaikille sitä tarvitseville. Keksijät itse halusivat tuotteen muillekin käyttöön ja otin sen asian tehtäväkseni. Keksinnöstä tuotteeksi on kuitenkin pitkä matka ja vasta reilun vuoden mittaisen kehitysprojektin jälkeen vuonna 2017 tuote oli valmis myyntiin. Tänä päivänä ApuSylvi on jo käytössä useissa kodeissa ja laitoksissa, ja käyttäjäpalaute on ollut poikkeuksetta positiivista.

– Pirkko Suvanto